4 x FOR KEEPS | Schatzoeken met Lili van Wana Bana Design

Welke plekken raden onze gidsen om dingen FOR KEEPS te maken? in deze blog is Lili van Wana Bana Design aan het woord. Zelf ontwerpt zij tassen van vintage materiaal. Waar gaat zij het liefste heen om schatten te vinden?

1. Waar ga je het liefst op zoek naar vintage schatten?

Think Twice in Antwerpen is mijn lievelingsplek, het hele verhaal over treasure hunting daar, kan je hier lezen. En in Utrecht ga ik graag naar No Vintage Phobia, daar komt de jurk die ik hier draag ook vandaan.

2. Waar laat je iets repareren?

Het allerliefste ga ik naar Tokhi, in Utrecht. Vlakbij mijn huis.

3. Waar vind jij inspiratie?

Indie Brands, dat is een platform voor innovatieve merken. Ze vertegenwoordigen hele inspirerende merken, zeker de moeite waard een keer op hun site of een van hun events te kijken.

4. Waar ga jij heen om langer te doen met wat je hebt?

Naar mijn eigen kledingkast, geinspireerd door Chiara van Indiaan in je kast . Geweldige stijl inspiratie met jezelf en je kledingkast als startpunt <3

En als laatste vraag: wat wil jij nooit meer kwijt?

Mijn ketting van Thea Grant Design

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.