Annelies Buijs – Ontwerpster bij Per Abuijs

Treasurehunting is een ware kunst. Een schat ontdekken is niet perse iets nieuws vinden, maar vooral ook anders kijken naar de wereld om je heen. De schoonheid en mogelijkheden zien in de dingen die je al hebt. Er zijn mensen die deze kunst al beheersen, een daarvan is Annelies. Zij kijkt met frisse blik naar jouw vergeten kleding en tovert er met de naaimachine iets van dat je met veel plezier gaat dragen. Daarom is zij onze Treasurehunter nummer 1: Annelies Buijs van Per Abuijs!

 

Wat doe je met Per Abuijs?

Ik geef de vergeten kleding in je kast een nieuw leven. Je hoeft namelijk niet altijd iets nieuws te kopen om er goed uit te zien en je goed te voelen. Het transformeren van een oud kledingstuk tot iets nieuws werkt net zo goed, en misschien wel beter.

Met Per Abuijs wil ik mensen laten inzien dat we de kleding die we al bezitten op creatieve wijze opnieuw kunnen gebruiken. Ik creƫer unieke, op maat gemaakte kleding die past bij jouw identiteit. Ieder item wordt gemaakt van duurzame stoffen en vergeten kleding uit je eigen kast. Daarnaast geef ik workshops waarin ik je leer hoe je je kleding kan repareren zonder naaimachine en hoe je je kleding kan upcyclen.

Hoe kunnen mensen je bereiken?

Workshops zijn rechtstreeks via mijn website (www.perabuijs.nl/workshops) te boeken. Voor het ontwerpen of vermaken van kleding kan je mailen naar annelies@perabuijs.nl

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.