Waar ik van droom: zwart op wit gezet

De droom die boven mijn bed hangt – Nou ja, nee, dat hangt ie niet, in mijn hoofd hangt ie daar: Ik wil over 5 jaar hoofdredacteur zijn van een slow fashion magazine dat 2 keer per jaar uitkomt, met inspiratie uit vintage, diy en duurzame merken en ontwikkelingen!

‘If your dream doesn’t scare you, it’s not big enough’ En het is heel eng om het hierboven zwart op wit te zien staan – dus dan is het goed.

Mocht je na een paar weken helemaal klaar zijn met de verhalen over mij? Wees gerust, het moet ook geen selfie in magazine vorm worden, maar ik moet ergens beginnen. Dus voor nu schrijf ik over mijzelf, en straks over anderen!

Van veel dingen minder te doen,
zodat je meer tijd hebt
voor wat er toe doet.

Iedereen om mij heen is druk én wil zijn leven duurzamer inrichten. De basic vraag is dan: van al die mogelijkheden (winkels, initiatieven en spullen) die er zijn, wat past bij mij? Je kan je bijdrage zo klein of groot maken als je wil. En ook kleine bijdrages geven een positief gevoel. Daarom: we believe small things can make a big difference.

Waar haal je de tijd en energie vandaan? Die vraag krijg ik vaak – hier het antwoord: door te minimaliseren. Van veel dingen minder te doen, zodat je meer tijd hebt voor wat er toe doet.

Ik zoek naar duurzame inspiratie: What you cherish, keep with you & what you buy!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.