Nathalie – maker bij Souz atelier

“Mooie jas, waar heb je die vandaan? “Deze jas? Die heb ik zelf gemaakt.” Ik (An) sprak Nathalie. Ze had een heel mooi jasje aan. Zelfgemaakt en het aller tofste was dat ze t jasje gemaakt had uit allemaal losse delen van een tweedehands kledingstuk, echt geweldig. Met Souz atelier doet ze dit ook voor andere mensen.

Wat doe je precies met Souz atelier?

“Eigenlijk doe ik twee dingen: ik ontwerp en produceer badkleding collecties, daar ben ik in 2012 mee begonnen. Mijn andere passie is upcycling. Ik verander het uiterlijk van oude kleren of maak er iets heel anders van.

Wie wil kan het leren, want bij De Steek Amsterdam geef ik upcycling workshops van een dag, en een cursus om bikini’s of lingerie te leren maken. “

Hoe kunnen mensen je bereiken?

Meer lezen over Nathalie en Souz atelier kan hier!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.