Waar vind jij duurzame inspiratie? | 4 x FOR KEEPS met Nathalie van Souz atelier

Waar ga jij heen om de beste vintage schatten te vinden? Waar vind jij inspiratie om langer te doen met wat je hebt? Oftewel: Naar welke plekken ga jij toe om dingen FOR KEEPS te maken? We vragen het onze gids Nathalie, van Souz atelier.

1. Waar ga je het liefst op zoek naar vintage schatten?

Het liefste ga ik naar een van de vestigingen van de ARM in Utrecht, bijvoorbeeld die aan de Oude Gracht.Kringloop de A.R.M, aan de Verlengde Hoogravenseweg in Utrecht, verder shop ik (sinds een jaar of 3 denk ik?)eigenlijk bijna nooit meer nieuwe kleding, eerder stofjes op de lapjesmarkt om daar zelf iets van te maken. Als ik dan toch iets nieuws koop dan let ik op de kwaliteit en het materiaal.

2. Waar laat je iets repareren?

Repareren doe ik altijd zelf 🙂

3. Waar vind jij inspiratie?

Inspiratie krijg ik vooral van reizen, omdat je dan in een andere omgeving bent waarvan je veel nieuwe prikkels krijgt. Maar eigenlijk krijg ik meestal overal wel inspiratie van, van een mooi kleurenpalet in de lucht of een bijzonder gebouw tot een plaatje op bijv. pinterest of detail van een (oud) kledingstuk.

4. Waar ga jij heen voor ideeën om langer te doen met wat je hebt?

Het meeste leer ik eigenlijk nog steeds door middel van experimenteren/uitproberen, daarnaast leer ik ook van verschillende collega’s/ontwerpers bij de Steek Amsterdam (bijvoorbeeld Natalie de Koning). Het lesaanbod van de Steek is heel divers en zo kunnen de verschillende ontwerpers kennis met elkaar uitwisselen.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.