De Upcycle Party is mede mogelijk gemaakt door…

Aanstaande zaterdag 20 november is het zover, de Upcycle Party van +confetti en Kilo Kilo Vintage zal dan in de Kilo Kilo winkel aan de Steenweg in Utrecht plaatsvinden. Check de upcycle collectie, leer repareren of upcycelen bij een workshops of kom langs voor inspiratie om je oude kleding klaar te maken voor een nieuw feest. Je oude trui +confetti – Join the upcycle party!

We hebben enthousiaste kunstenaars uitgenodigd die de workshops gaan begeleiden, meer daarover kan je hier lezen!

Sponsoring

We zijn super blij dat het het event wordt gesteund door de leverancier van Singer en Pfaff naaimachines. Wij mochten speciaal voor het event een paar mooie machines lenen, omdat zij upcycle initiatieven belangrijk vinden. Hoe tof is dat! we zullen na het event een paar mooie foto’s delen!

De header foto was van een campagne voor Milieu Centraal en aanleiding voor het gesprek met Pfaff.

Singer Atelier en Pfaff atelier zijn beide naaiplatform voor iedereen met een naaimachine. Je vindt hier alles wat je moet weten over naaien: inspiratie, informatie, trends, DIY-filmpjes, pakketten, naaiworkshops,… en nog zoveel meer.

Impuls Subsidie van de Gemeente Utrecht

Vorige week hoorden we dat we ook van de Gemeente Utrecht een subsidie kregen, echt geweldig dat de stad projecten als de onze wil ondersteunen. We hopen dat we in Utrecht kunnen bijdragen aan een sterker en groter netwerk van makers, en uiteindelijk ook aan het terugdringen van de textiel afval in de stad en regio.


“We steunen het culturele leven in de stad door impulssubsidies voor startende culturele projecten in alle kunstdisciplines. Het gaat om initiatieven die artistiek nog kunnen groeien, bijdragen aan de ontwikkeling van talent en/of een bijzondere aanvulling zijn op het aanbod in de stad.” Lees hier meer over de Impuls Subsidie Cultuur – Gemeente Utrecht

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.