Deze nieuwe rok? die was een colbert! BEFORE / AFTER door Annelies van Per Abuijs

Soms wil je heel graag iets nieuws. In plaats van naar de winkel te rennen of achter de laptop te duiken, kan je ook in je eigen kast kijken. Echt, er kan heel veel met wat je al hebt. Dan kan je denken aan styling, maar deze serie gaat over wat ingrijpenders: iets nieuws maken van wat je al hebt. En daarvoor hoef je zelf helemaal niet handig te zijn, daar zijn andere mensen expert in. En wat zij maken is echt super inspirerend: Omdenken van wat je hebt. FOR KEEPS wil je inspireren om meer te doen met wat je hebt. Daarom laat Annelies Buijs van Perabuijs <3 elke maand in BEFORE en AFTER een refashion project zien <3

 

 

 

 

 

Deze colbert heb ik een keer gekregen van iemand die haar kast opgeruimd had. Ik heb ‘em vooral bewaard omdat ik de kleuren en print ervan tof vond. Nooit gedragen als jasje. Uiteindelijk heb ik er een rok van gemaakt.

 

Deze refashion is een goed voorbeeld van hoe ik naar kleding kijk. Ik zie niet alleen het originele kledingstuk, maar een zee van mogelijkheden. Heb je kleding in de kast liggen die je niet meer draagt, maar bewaart omdat je het materiaal zo mooi vindt? Of de kleur? Deze kledingstukken lenen zich supergoed voor een transformatie.

 

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

 

Annelies Buijs over Per Abuijs: Ik wil mensen laten inzien dat kleding waardevol is. Kledingstukken verdienen onze zorg en kunnen ook wanneer we erop uitgekeken zijn de basis vormen van een totaal nieuw ontwerp. Zo gebruiken we onze kleding optimaal.

Meer lezen en zien over Per Abuijs kan hier!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.