Nanette – oprichter van de Sustainable Fashion Gift Card

“Al mijn hele leven ben ik bezig met duurzaamheid en wil ik bijdragen aan de wereld – ooit startte ik zelfs als WNF Ranger. Mijn baan in de commerciële wereld heb ik daarom altijd gecombineerd met projecten op gebied van duurzaamheid. Ook voor kleding en accessoires heb ik al mijn hele leven een liefde. Ik heb echt zoveel kleding en sieraden. Ik draag – nog steeds – elke dag wat anders! Oke… nu met corona wat minder.

Die beide liefdes wilde ik combineren. Door iets concreets op de markt te brengen waarmee ik enerzijds mensen uitnodig om duurzamere kledingkeuzes te maken en anderzijds de sector als geheel ondersteun. Na veel brainstormen, o.a. met Indiaan in je Kast en Outfit Library Gaia, is het idee van twee giftcards ontstaan. Een voor kleding en een voor stylisten. Die twee heb ik gecombineerd tot de Sustainable Fashion Gift Card!”

Over de Sustainable Fashion Gift Card

Ruim de helft van de mensen vindt het belangrijk dat hun kleding duurzaam is, maar slechts 14% probeert daadwerkelijk duurzame kleding te dragen. Deze kloof willen we overbruggen. Daarom maken we met de Sustainable Fashion Gift Card het gemakkelijk om een mooi en goed fashion cadeau te geven. Met de giftcard ondersteun je de fashion revolutie die nodig is om de mode-industrie te verduurzamen, en tegelijkertijd investeer je in fashion pioniers die zich elke dag inzetten voor een betere mode-industrie.

Wanneer je jouw giftcard wil verzilveren, ontdek je welke duurzame kledingkeuzes je allemaal hebt. Van mooie duurzame merken van talentvolle jonge ontwerpers, tot kleding bibliotheken, style coaches, en meer. En nee, duurzame mode is niet altijd duur. Al voor 15 euro kan je een mooi cadeau geven dat goed zit.

Hoe kunnen mensen je bereiken?

Meer lezen over Nanette en de Sustainable Fashion Gift Card kan hier!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.